Select Page

Om oss

 

Café Bulten drivs av studenter i en ekonomisk förening för att maximera nyttan för medlemmar.

 

Vårt café är verkligen en oas för själen! Här kan man avnjuta espresso i en fräsch och avslappnad miljö. Här spelas lugn jazzmusik med avstressande effekt. Visste du att Café Bulten är det enda Caféet på Chalmers som drivs ideellt av studenter? Ni hittar oss på Hörsalsvägen 7.

 

Vår historia

Vad är Café Bulten?

Café Bulten är en ekonomisk förening vilket är en företagsform där medlemmarnas ansvar begränsas till det kapital som satsas i föreningen. Det skall finnas minst tre medlemmar och föreningen företräds av en styrelse och måste ha minst en revisor. Ändamålet är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen. I detta fall innebär det att medlemmarna erbjuds mycket prisvärt kaffe osv.

Föreningen Metal Bar & Espresso ekonomisk förening ägs av studenterna som väljs in i styrelsen och är ej vinstdrivande. De vinster föreningen genererar ska gå tillbaka till medlemmarna i form av till exempel utökat utbud eller lägre priser.

Features

Styrelsen

Vi är en ekonomisk förenining vars styrelse består av studenter från Chalmers. I december och juni varje år byts halva styrelsen ut. Är du sugen på att sitta i styrelsen och bidra till campus bästa café? Kontakta oss eller medverka vid våra asptillfällen under hösten/våren!

Ordförande

Ordförandes största roll är att samla styrelsen och driva verksamheten framåt. 

Vice ordförande

Vice ordförande ansvarar främst för egenkontroller och medlemsregistret. Vice ordförande fungerar även som sekreterare och för protokoll vid möten samt ansvarar för marknadsföring. 

Personal

Har kontakten med vår personal. Ser till att de som jobbar hos oss har det bra och att de sköter sig. Tar upp frågor/problem/idéer personalen har med styrelsen och frågor/problem/idéer som styrelsen har, med personalen.
Det är också personalansvarig som håller i eventuell nyanställning samt sköter personalens schema.

Ekonomi

Har bland annat hand om att betala och göra fakturor, samt hålla koll på Bultens ekonomi överlag. Två personer sitter som ekonomiansvariga, eftersom detta är en post som tar relativt mycket tid och är viktig för verksamheten

Lokal

Som lokalansvarig har man Café Bultens inventarier och uthyrning av lokalen som främsta ansvarsområden. Att ansvara för lokalen innebär inte att man förväntas kunna åtgärda alla fel; det får vi hjälp av Chalmersfastigheter med.

Event

Event ansvar främst för att allt som rör pubrundorna. Spontanevents som medlemskvällar samt julbord, sommarkalas och tackmiddagar efter pubrundor är även det eventansvarigs uppdrag.   

Sortiment

Sortimentansvarig ansvarar för Bultens sortiment och kontakt med våra leverantörer. Våra anställda sköter den dagliga beställningen av varor, men det ligger på sortimentansvarig att se till att det blir gjort och görs på bästa möjliga sätt, till bästa möjliga pris. 

Ekonomi

Har bland annat hand om att betala och göra fakturor, samt hålla koll på Bultens ekonomi överlag. Två personer sitter som ekonomiansvariga, eftersom detta är en post som tar relativt mycket tid och är viktig för verksamheten

Personal

Stina                 Mathilda

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss, vänligen hör av er via mail eller ring till cafét.